Проекти з енергоефективності в Україні
Енергоефективність
у громадах
Створення енергетичних
агенств в Україні
Пілотний проект "Енергоефективна забудова"

Миргород продовжує впроваджувати енергоефективні заходи у бюджетних та житлових будівлях міста
17.02.2016

16 лютого 2016 року консультанти проекту Дмитро Марусич і Вікторія Погорєлова завітали до Миргорода, де відбулася низка зустрічей та заходів з метою підтримки міської громади на шляху до підвищення енергоефективності.

Зокрема, було проведено практичний семінар з питань енергозбереження для відповідальних за цей напрям у бюджетних будівлях міста. Дмитро Марусич продемонстрував приклади енергоефективних заходів, що реалізуються в інших муніципалітетах України, звернувши увагу на типові помилки у процесі їхнього впровадження. Крім того, експерт охоче ділися досвідом під час індивідуальних консультацій для всіх бажаючих, наголошуючи на важливості постійного моніторингу споживання енергоресурсів.

Захід продовжився в залі засідань миргородської міської ради, де зібрались представники ОСББ та комунальних структур, щоб дізнатись про особливості енергозбереження у багатоквартирних будинках і залучення коштів на реалізацію енергоефективних проектів. Міський голова Сергій Соломаха у вітальному слові наголосив на актуальності питань управління багатоквартирними будинками, в яких мешкає близько половини населення міста, а також виклав своє бачення подальшого реформування житлово-комунальної сфери Миргорода.

Вікторія Погорєлова представила учасникам вичерпну інформацію про функціонування та переваги ОСББ, особливо в контексті нещодавніх законодавчих змін у сфері управління багатоквартирними будинками. А доповідь Дмитра Марусича про роль ОСББ у впровадженні енергоефективних заходів у житлових будівлях викликала жваву дискусію та чимало запитань серед слухачів.

Голови ОСББ та ініціативні мешканці миргородських багатоповерхівок уважно дослухались до порад фахівців та з готовністю їх застосовуватимуть, активно користуючись наявними фінансово-технічними інструментами для підвищення енергоефективності своїх помешкань.

Подробиці за посиланнями:
http://myrgorod.pl.ua/news/praktychnyj-seminar-z-energozberezhennja
http://myrgorod.pl.ua/news/osbb-ta-koshty-na-jih-remonty

Анонс подій

27.04.2017

ІІІ-й Форум енергоефективного партнерства ’17 «Енергетичний менеджмент: досвід кращих», Київ

27 квітня 2017 року в приміщенні Конгресно-виставкового центру «Парковий» у Києві відбудеться IIІ Форум енергоефективного партнерства ’17 «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих». Організатор: Державне агентство з енергоефективності та…

Детальніше >>

26.04.2017

Семінар «Ефективне управління багатоквартирним будинком. Нові можливості для внутрішньо переміщених осіб», Харків

Захід відбудеться в Харкові 26 квітня 2017 року об 11:00, за підтримки проекту “Енергоефективність у громадах”, що за дорученням Уряду Німеччини впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit…

Детальніше >>

25.04.2017

Тренінг “Регіональна програма розбудови енергоменеджменту в містах Харківської області”, Харків

Тренінг відбудеться 25-28 квітня 2017 року в м. Харків за адресою: готель «KALYNA», вул. Нестерова, 2. Організатор: Громадська організація «Школа енергоефективності» за підтримки Уряду Німеччини в рамках…

Детальніше >>
Всі події