Проекти з енергоефективності в Україні
Енергоефективність
у громадах
Створення енергетичних
агенств в Україні
Пілотний проект "Енергоефективна забудова"

Енергоефективність – запорука збалансованого економічного розвитку та добробуту
12.04.2017

Другий день поспіль у Києві триває ІV Національна спеціалізована виставка-форум “Незалежна теплоенергетика”, на якій, зокрема, представлено енергоефективні рішення для термомодернізації і теплогенерації.

В урочистому відкритті виставки взяв участь Грегор Брьомлінг, директор проекту  “Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях”, що за дорученням Уряду Німеччини впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 «Я впевнений, що ІV національна спеціалізована виставка-форум «Незалежна теплоенергетика» надасть цінну інформацію та новий імпульс для підтримки необхідного професійного діалогу між різними групами зацікавлених сторін в енергетичному секторі», – наголосив Грегор Брьомлінг.

За його словами, на сьогодні для України енергоефективність є запорукою збалансованого економічного розвитку та соціального добробуту, що, своєю чергою, чинить значний вплив на енергетичну безпеку та питання захисту клімату.

«Недавнє різке зростання цін на енергоносії зумовлює значний економічний тиск на більшість споживачів і закликає їх до активних дій. Eнергетична ефективність дає можливість зменшити цей тиск та зміцнити економіку одночасно на національному та місцевому рівнях. Через запровадження комплексного підходу в сфері енергоефективності на місцевому рівні, Україна має нагоду зробити величезний крок на шляху до енергетичної незалежності», – підкреслив Грегор Брьомлінг.


Анонс подій

27.04.2017

ІІІ-й Форум енергоефективного партнерства ’17 «Енергетичний менеджмент: досвід кращих», Київ

27 квітня 2017 року в приміщенні Конгресно-виставкового центру «Парковий» у Києві відбудеться IIІ Форум енергоефективного партнерства ’17 «Енергетичний менеджмент: Досвід кращих». Організатор: Державне агентство з енергоефективності та…

Детальніше >>

26.04.2017

Семінар «Ефективне управління багатоквартирним будинком. Нові можливості для внутрішньо переміщених осіб», Харків

Захід відбудеться в Харкові 26 квітня 2017 року об 11:00, за підтримки проекту “Енергоефективність у громадах”, що за дорученням Уряду Німеччини впроваджується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit…

Детальніше >>

25.04.2017

Тренінг “Регіональна програма розбудови енергоменеджменту в містах Харківської області”, Харків

Тренінг відбудеться 25-28 квітня 2017 року в м. Харків за адресою: готель «KALYNA», вул. Нестерова, 2. Організатор: Громадська організація «Школа енергоефективності» за підтримки Уряду Німеччини в рамках…

Детальніше >>
Всі події